Τρόποι πληρωμής

Τρόποι Πληρωμής

Στο logictech μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής.

Η επιλογή του τρόπου πληρωμής γίνεται  την ώρα της εξόδου (check out) στο καλάθι αγορών. Οι επιλογές είναι:

Μέσω Αντικαταβολής

Τα προϊόντα αποστέλλονται και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο κατά την παραλαβή.

Γίνεται δεκτή ως τρόπος πληρωμής για παραγγελίες με αξία μικρότερη των 500€.

Για ποσά μεγαλύτερα των 500€  διατηρούμε το δικαίωμα να ζητήσουμε προκαταβολή μέρους της αξίας της παραγγελίας ως προϋπόθεση για την έναρξη εκτέλεσης της παραγγελίας.

Μέσω Τραπεζικής Κατάθεσης

Επιλέγοντας τον τρόπο πληρωμής κατάθεση σε τράπεζα  την ώρα της κατάθεσης για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας δηλώστε ως αιτιολογία εκτός από το Ονοματεπώνυμο σας και τον Αριθμό Παραγγελίας (ORDER ID).

Οι καταθέσεις μπορούν να γίνονται στον λογαριασμό:

Στοιχεία Λογαριασμού

Τράπεζα              IBAN

Πειραιώς             GR52 0171 2360 0062 3612 6990 281

Όνομα Δικαιούχου

Γκαμπούλης Φίλιππος του Χρήστου

*Για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις καταθέστε το χρηματικό ποσό απ΄ευθείας στην συνεργαζόμενη τράπεζα (Τράπεζα Πειραιώς).

*Σε περίπτωση όπου η κατάθεση γίνεται από διαφορετική τράπεζα, η πληρωμή στο σύστημα του logictech φαίνεται έως και 48 ώρες μετά.

*Εάν η κατάθεση από τον πελάτη σε λογαριασμό της εταιρίας του logictech δεν γίνει εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία ακυρώνεται.

Μέσω Paypal

Το paypal είναι από τους γρηγορότερος τρόπος διεκπαιρέωσης της παραγγελίας σας

Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Τα στοιχεία της κάρτας καταχωρούνται στο περιβάλλον διαχείρισης της τράπεζας Πειραιώς και όχι στο δικό μας κατάστημα.  Κατά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας η τράπεζα δεσμεύει και δεν χρεώνει αρχικά το ποσό της παραγγελίας σας. Η χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας γίνεται την επόμενη ημέρα ώστε να μην δημιουργούνται προβλήματα στην όλη διαδικασία σε περιπτώσεις λάθους.

Μετρητοίς

Μετρητοίς με την παραλαβή των προϊόντων από το κατάστημά μας.

*Σε περίπτωση λάθους τιμολόγησης πχ 1.5€ αντί για  15€ το logictech διατηρεί το δικαίωμα  να μην εκτελέσει την παραγγελιά και το ποσό επιστρέφεται στον αγοραστή με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αγορά.