Εταιρικό Προφίλ

    Στην LOGICTECH πιστεύουμε πως η πρόοδος του ανθρώπου δεν είναι ούτε αυτόματη, ούτε δεδομένη...
Κάθε βήμα προς τον στόχο απαιτεί θυσία, πόνο και ακούραστες προσπάθειες αφοσιωμένων ατόμων.

Προϊόντα

Στο ηλεκτρονικό ή φυσικό μας κατάστημά διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία ειδών τεχνολογίας. Μπορείτε να βρείτε κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικούς υπολογιστές, εκτυπωτές, μελάνια και toners. Σχεδόν όλα τα παραπάνω είδη μπορείτε να τα βρείτε γνήσια ή ανακατασκευασμένα (refurbished) με την αντίστοιχη εγγύηση ενός ή δύο ετών. Επιπλέον διαθέτουμε περιφερειακά Η/Υ, καλώδια ήχου κ εικόνας, μπαταρίες, τροφοδοτικά, φορτιστές gadgets και  γραφική ύλη.

Όραμα

Στην LOGICTECH όραμά μας είναι να εξελιχθούμε και να επεκταθούμε και στην παγκόσμια αγορά. Ως ένα ταχέως αναπτυσσόμενο κατάστημα ειδών τεχνολογίας στην εγχώρια αγορά κινούμαστε μεθοδικά βήμα βήμα προς την επίτευξη του στόχου μας. Η ταχύτατη εξυπηρέτηση , οι ανταγωνιστικές τιμές σε επώνυμα καινούργια και ανακατασκευασμένα είδη μας δίνουν σημαντικό πλεονέκτημα προς τον στόχο μας.

Η εταιρεία

Η εταιρεία μας ξεκίνησε το 2009 με αναγομώσεις και πώληση μελανιών και toners σε τοπικό επίπεδο. Σήμερα φτάσαμε να διαθέτουμε μια πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε όλη την Ελλάδα και να διαθέτουμε συνεργάτες σε αρκετές πόλεις της χώρας.

Συνεργαστείτε μαζί μας!

Διαθέτετε κατάστημα ειδών πληροφορικής και επικοινωνίας και επιθυμητέ συνεργασία μαζί μας; Επικοινωνήστε μαζί μας και είμαστε στην διάθεσή σας να συζητήσουμε τις προοπτικές και προϋποθέσεις τις μελλοντικής μας συνεργασίας.

LOGICTECH Υπηρεσίες

Διαθέτουμε εξειδικευμένο προσωπικό που είναι στην διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσει πριν κατά την διάρκεια και μετά την πώληση προϊόντων. Επικοινωνήστε μαζί μας με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο διαθέτετε και το προσωπικό μας θα σας εξυπηρετήσει άμεσα.

Τα προϊόντα που διαθέτουμε στο φυσικό ή στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα  προέρχονται από επώνυμα brands. Για τα επώνυμα  ανακατασκευασμένα  προϊόντα δίνεται αντίστοιχη εγγύηση καλής λειτουργίας ενώ ελέγχονται διεξοδικά πριν την διάθεσή τους.

Η ταχύτητα εξυπηρέτησής και παράδοσης των προϊόντων είναι μια από τις σημαντικότερες διαδικασίες ενός καταστήματος. Έχουμε ρίξει όλο το βάρος μας ώστε σε εσωτερικό επίπεδο να εκτελείται η συλλογή και συσκευασία προϊόντων με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, ενώ έχουμε κάνει συμφωνίες με εταιρείες μεταφορών ώστε όπου είναι εφικτό να παραλαμβάνετε την επόμενη μέρα.

Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας με την άρτια κατάρτισή τους και εμπειρία στον τομέα εργασίας τους, εξασφαλίζουν την σίγουρη και αδιάλειπτη εξυπηρέτηση σας. Πριν, κατά την διάρκεια και μετά την πώληση προϊόντων. Είμαστε πάντα στην διάθεσή σας να σας ενημερώσουμε και να επιλύσουμε οποιοδήποτε θέμα κι αν προκύψει.